trainingen

COSI Commerciële Training staat garant voor veel energie en praktische handvatten om uw verkoopprestaties op een hoger plan te tillen. De trainingen van COSI Commerciële Training worden op diverse locaties in het land gegeven.

De trainers van COSI Commerciële hebben meer dan 20 jaar praktijkervaring in sales en commerciële management functies. Veel van onze trainers hebben ook op C-level de commerciële organisatie aangestuurd. Dit zorgt ervoor dat u profiteert van een combinatie van kennis en unieke praktijkervaring.

Wat kunt u van COSI Commerciële Training verwachten?

  • Een volledig verzorgd trainingsprogramma (inclusief lunch wanneer het een dagprogramma betreft)
  • Scherpe discussies en interessante inzichten
  • Een praktisch handvat om uw verkoopresultaten te verbeteren!

In de trainingsprogramma’s is er ruimte voor eigen inbreng, discussie en wordt er op een praktische manier gewerkt aan de verbetering van uw verkoopvaardigheden.

BASIC SELLING SKILLS

Meld je aan!

onze tevreden klanten

Het gezegde“practice what you preach” ligt bij COSI commerciële training na aan het hart. Succes bereik je niet door te zeggen dat je iets doet, maar door het daadwerkelijk te doen. De commerciële trainingen van COSI zijn praktisch ingestoken. Het succes van de training ligt in de wijze van uitvoering. Wij vinden dan ook fijn om te horen hoe onze klanten onze commerciële trainingen ervaren.

“Ik heb de coaching door Ricardo als zeer plezierig en nuttig ervaren. Ricardo is in staat om scherp te analyseren en met een duidelijk en gericht plan van aanpak te komen. Door zijn positief-kritische manier van coachen werd ik ook daadwerkelijk gestimuleerd om de theorie in de praktijk te brengen. Ik durf te zeggen dat ik door mijn samenwerking met Ricardo verder ben gegroeid als professional.”

Robert Hovingh

“We waren op de hoogte hoe wij de apparatuur moeten repareren, hoe hebben tijdens deze training geleerd hoe wij klanten moeten “repareren”.

Robert Bastiaanse

“Ricardo Goeptar, een zeer gepassioneerde trainer die als geen ander weet het maximale uit jezelf te halen! Sales, een vak dat door Ricardo met hart en ziel wordt doorgegeven. Want, zoals hij zegt: “Je moet eerst zelf in de brand staan voordat je iemand anders kunt aansteken.” Ricardo, authentiek en bevlogen! Meesterschap is wat jij uitstraalt. Jij vertelt de mensen “Je moet niet de dingen goed willen doen, maar doe de goede dingen.”

Natasja Koopman

“Wij werken met veel plezier voor grote merken zoals Philips en National Geographic. Mooie klanten voor het portfolio, maar dit type klanten vraag om speciale aandacht. Een sales training van COSI Commerciële Training is voor onze organisatie een basisbehoefte voor elke (key) account manager. Door de richtlijnen goed te hanteren behalen wij successen bij de grote en kleine klanten”

Drs. Patrick Helmer

klanten die u voor gingen

Contact

E. du Perronstraat 6
1321BC Almere
Nederland

Ricardo Goeptar
T: 06-45489982
M: r.goeptar@cositraining.nl